Rentmeesterschap

Een vastgoedinvestering succesvol beheren is geen sinecure. Het vraagt de nodige kennis, opvolging, skills, geduld en vooral kostbare tijd. Net datgene waarover onze professionele rentmeester beschikt. Wij nemen met plezier het volledige beheer van uw opbrengsteigendom uit uw handen en zorgen dat het beheer ervan probleemloos verloopt. Zowel de administratieve werklast, het uitvoeren van technische herstelwerken als de financiële opvolging kan u veilig aan ons toevertrouwen. Ook alle communicatie met de huurder loopt via de rentmeester. De volledige opvolging gebeurt binnen een applicatie waarmee onze rentmeesters heel vlot en efficiënt kunnen communiceren met de huurder en verhuurder. Zo hebben ze steeds alles bij de hand. Als eigenaar behoudt u zo ook een mooi overzicht van uw dossier.

En wat moet u dan juist doen in dit hele verhaal? Helemaal niets, gewoon zorgeloos genieten en wij zorgen ervoor dat uw vastgoedeigendom optimaal rendeert. Meer concreet kan je het beheer van rentmeesterschap samenvatten in 4 ondersteunende diensten:

Administratief beheer:

Het aanspreekpunt zijn voor de huurder, transparant de administratie opvolgen, opvraging brandpolis en attesten, rapportering naar de verhuurder, samen met ons verhuurteam zoeken naar nieuwe huurders, plaatsbeschrijvingen organiseren, het schikken van de huurwaarborgen, … 

Administratief beheer:

Technisch beheer:

Herstellingswerken uitvoeren of een hersteldienst de nodige werken laten uitvoeren, opvolging van het onderhoud van technische installaties, … We zorgen voor een 7/7 ondersteuning.

Technisch beheer:

Financieel beheer:

Maandelijkse inning van de huurgelden, indexatie van de huurprijs, aanmaning bij huurachterstand, doorrekenen van kosten, bijstand in de juridische procedure indien nodig, … De inkomsten ontvangt u rechtstreeks van de huurder, maar wij houden toezicht op de transactie.

Financieel beheer:

Algemene verhuring:

We gaan op zoek naar een geschikte en solvabele kandidaat, maar u behoudt als eigenaar de uiteindelijke beslissing over wie uw eigendom zal huren.

Voor het beheer van uw eigendom hanteren we een transparant en correct ereloon. We lichten dit graag verder toe in een persoonlijk gesprek. Maak hier je afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Algemene verhuring:
Rentmeesterschap

Contacteer ons vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek

Contacteer ons