Uw woning verkopen

Wij zorgen voor een vlotte en efficiënte verkoop van uw eigendom. Dit gaat hand in hand met een vakkundig administratieve afhandeling en met doeltreffende digitale marketingcampagnes.

Kennismaken en analyse vastgoedplannen:

We starten onze samenwerking met een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. We maken een analyse van uw eigendom en uw vraag en bekijken hoe wij u kunnen verderhelpen. Wederzijds vertrouwen vormt voor ons de basis van een gezonde samenwerking. Voor de verkoop van uw eigendom staat u bovendien in contact met één adviseur die uw dossier beheert van start tot sleuteloverdracht, zo garanderen we een persoonlijke aanpak.

Voorbereiden dossier:

De verkoop van een onroerend goed staat of valt met een correct voorbereid verkoopdossier. Onze adviseurs vergaren zoveel mogelijk noodzakelijke informatie ter voorbereiding van de verkoop van uw eigendom. Met al deze inlichtingen en attesten stellen ze een ijzersterk dossier op. Zo kan u ervan uitgaan dat een verdere verkoop vlekkeloos zal verlopen. De kosten van dit dossier? Die zitten vervat in ons transparante ereloon.

Reclame en bezoeken:

We zetten uw pand écht in de kijker. Een professionele fotograaf maakt een mooie foto- en videoreportage van uw woning. We garanderen de beste zichtbaarheid op alle gekende vastgoedsites en promoten je eigendom via sociale media en andere digitale kanalen. Met onze (mobiele) vitrines en een passend bord zorgen we voor een optimale zichtbaarheid in de straat.

Bezoeken organiseren we op een heel persoonlijke manier, met aandacht voor uw persoonlijke situatie.

Onderhandelen en afsluiten:

Immokantoor Liv’it voert de onderhandelingen met kandidaat-kopers, u neemt de beslissingen.

Bij een akkoord zorgen we voor een stevige verkoopovereenkomst – ofwel ‘de compromis’ - en dit in samenspraak met de betrokken notarissen. Een ondertekening organiseren we bij ons op kantoor, op locatie, of digitaal.

Bij akte nemen we alle nodige administratie voor sleutel- en meteroverdracht voor onze rekening.

Advies na verkoop:

Na de verkoop van uw eigendom stopt onze samenwerking niet. U kan nog steeds rekenen op het juiste advies indien u eventueel hulp nodig heeft bij een (vastgoed)probleem. Kortom, Liv’it blijft je vastgoedpartner voor altijd.

Contacteer ons vrijblijvend om verder kennis te maken

Contacteer ons