Waze

Kaboutermansstraat 28, 3000 LEUVEN

Burenberg Flats

UITVERKOCHT

Bekijk de Woningen

Burenberg Flats in LEUVEN

Op zoek naar de ideale investering? Of wil je zelf in centrum Leuven wonen, maar mis je een groene omgeving? Dan zijn deze moderne appartementen die deel uitmaken van een duurzaam, vooruitstrevend en Leuvens nieuwbouwproject zeker iets voor jou! Het project telt allemaal BEN-woningen die beschikken over de modernste technologieën. Daarnaast heeft elke woning toegang tot een aangenaam collectief tuinpark. De rustige buurt, midden in de Vlaams-Brabantse hoofdstad, de bereikbaarheid door de nabijgelegen invalswegen en de nabijheid van Campus Gasthuisberg, scholen en het historisch centrum, maken hier ook een ideale investering van. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan snel contact op via 0470/55 64 24 of via info@immolivit.be !
Jasper Robijns

Jasper Robijns

+32 470 55 64 24

Pandenlijst

Beschikbare units

Over Leuven

Eén van de gezelligste steden die Vlaanderen rijk is. Een studentenstad pur sang, maar de gemoedelijke locals zorgen ervoor dat het heerlijk vertoeven is in de hoofdstad van Vlaams-Brabant! 

Voor ieder wat wils in Leuven. Wedden dat je je hier meteen thuis voelt? 

Potentiële projectgrond in eigendom?

U beschikt over een eigendom waarvan u het vermoeden hebt dat er meer mee mogelijk is?
Wij onderzoeken deze graag voor u in alle discretie en transparantie. Na ons eerste onderzoek werken we samen een plan van aanpak uit.

Contacteer ons discreet

Niet gevonden wat u zocht? Blijf op de hoogte van ons nieuwe aanbod.

We houden je graag als eerste op de hoogte over het nieuwste aanbod dat heel specifiek voldoet aan jou criteria.

Schrijf u in