Waze

Leuvensesteenweg 156, 3390 TIELT

Residentie De Winghe

 • 242 - 263 m²
 • 3

v.a. € 425.000

Bekijk de Woningen

Residentie De Winghe in TIELT

Deze vijf nieuwbouwwoningen, toegankelijk via een privé-weg, stralen klasse uit in een hedendaagse sfeer. In de grote tuinen kunnen kinderen naar hartenlust spelen. De royale woonkamer, moderne keuken, aparte kantoorruimte en luxueuze badkamer maken het geheel af. Alle woningen hebben drie zeer ruime slaapkamers, een inpandige garage, vloerverwarming, zonnepanelen, etc... De gronden hebben een grootte tussen 6a 39ca en 10a 13ca en grenzen achteraan aan een rustige straat. Wenst u graag een afspraak te maken om deze woningen te bespreken, ontvang ik u graag op kantoor te Herent of aan de woningen. U kan me bereiken op 0478/670.192 of Philippe@immolivit.be
Philippe Dalcq

Philippe Dalcq

+32 470 55 64 24

Bekijk virtueel Pandenlijst

Hedendaagse woningen vlak bij het Gouden Kruispunt

Plaats om te leven en te werken

Deze woningen zijn aangepast aan de hedendaagse woonnormen. Grote leefruimtes met open keuken, afgesloten bureauruimte, mooie ruime slaapkamers en een inpandige garage kenmerken deze woningen. Alle ruimtes worden hoogwaardig en naar uw wensen afgewerkt.

Beheer naam vereist

Grote oprit en diepe tuinen

Geniet in deze landelijke omgeving van rustig wonen. Een brede gemeenschappelijke oprit zorgt voor een grote afstand tot de rijweg. De tuinen van de woningen zijn aangelegd en kijken uit over een bosrijk omgeving.

Foto rechts, tekst links

Hoogwaardige woningen met nieuwe technieken

 • BEN Woningen

  Bouwen met het oog op de toekomst is belangrijk. Daarom woon je in De Winghe duurzaam en bijna energieneutraal (BEN). De woningen zijn uitgerust met onder andere zonnepanelen, bijzonder goede isolatie en comfortabele vloerverwarming.

  Niet alleen goed voor het klimaat, maar ook voor je portefeuille. Zo bescherm je de mooie omgeving waar je elke dag van geniet en kies je tegelijkertijd voor een slimme investering in de toekomst. De woningen kunnen zelfs aangepast worden op vraag van de koper zodanig dat de woningen een E peil <20 bereiken.

  Slide 1
 • Hedendaagse architectuur

  De woningen van De Winghe stralen met hun klassieke baksteen, gekaleide gevelstenen, gebruik van hout en strakke zwarte ramen een warme, hedendaagse sfeer uit. Weldoordachte contrasten in materiaal en kleur zorgen voor een verrassend eigentijdse invulling van een tegelijkertijd traditioneel ontwerp.

  De woningen beschikken elk over een tuin, tuinberging en inpandige garage. Binnen tref je een royale woonkamer en een moderne keuken die uitgeven op de achtertuin. Verder zijn er nog drie slaapkamers, een luxueuze badkamer én een aparte kantoorruimte.

  Woning 2 - De Winghe 2
 • Interieur naar uw eigen wens

  Wil je je huis graag verder personaliseren? Ga samen met interieurexperts aan de slag om bijvoorbeeld nog wat extra woon-of slaapruimte te creëren. Zo kun je ervoor kiezen om de zolder volledig te laten afwerken en hier eventueel een extra (slaap)kamer te voorzien. 

  Slide 3

Beschikbare units

Grondplan
Derde verdieping
Omschrijving Slaapkamers Bewoonbare opp. Terras Prijs
Nieuwbouw woning - 1995153 Slpk. 3 Bew. opp 265,00 m² Terras 33,00 m² Prijs Verkocht
Nieuwbouw woning - 1995154 Bekijk details Slpk. 3 Bew. opp 263,00 m² Terras 33,00 m² Prijs € 425.000
Nieuwbouw woning - 1995155 Bekijk details Slpk. 3 Bew. opp 247,00 m² Terras 33,00 m² Prijs € 475.000
Nieuwbouw woning - 1995156 Bekijk details Slpk. 3 Bew. opp 247,00 m² Terras 33,00 m² Prijs € 475.000
Nieuwbouw woning - 1995157 Bekijk details Slpk. 3 Bew. opp 242,00 m² Terras 32,00 m² Prijs € 475.000

Over Tielt

Tielt

Benieuwd waar die iconische Vlooybergtoren uit televisieserie Callboys komt? Look no further. Temidden in de prachtige uitgestrekte velden en natuur bevindt deze iconische uitkijktrapzich en versterkt het mee de streekidentiteit. 
Potentiële projectgrond in eigendom?

U beschikt over een eigendom waarvan u het vermoeden hebt dat er meer mee mogelijk is?
Wij onderzoeken deze graag voor u in alle discretie en transparantie. Na ons eerste onderzoek werken we samen een plan van aanpak uit.

Contacteer ons discreet

Niet gevonden wat u zocht? Blijf op de hoogte van ons nieuwe aanbod.

We houden je graag als eerste op de hoogte over het nieuwste aanbod dat heel specifiek voldoet aan jou criteria.

Schrijf u in