Bouwgrond

Albert Devuestraat, 3020 WINKSELE

€ 220.500

Waze

Bouwgrond

Albert Devuestraat, 3020 WINKSELE

€ 220.500

  • 192 m² bew. opp.

bouwgrond

Ben je op zoek naar een bouwgrond zonder bouwverplichting om je eigen droomhuis op te bouwen en dit in een zéér autoluwe omgeving? Dan is de Albert Devuestraat in Herent de perfecte locatie. Hier liggen twee ruime bouwgronden (4a90ca en 4a40ca) op jou te wachten, omringd door een prachtige, groene omgeving. Maar er is meer:

Direct naast de perfect georiënteerde percelen ligt namelijk een natuurlijke speeltuin, waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en ontdekken. Zo kunnen ze zich uitleven op de klimtoestellen, schommels en glijbanen, terwijl jij vanuit je eigen tuin toekijkt met de zon op je gezicht.

Maar ook voor volwassenen biedt de omgeving uiteraard veel mogelijkheden. Wandelen en fietsen kan in de prachtige natuur rondom de gronden. Dankzij de goede verbindingen ben je zo in het bruisende centrum van Herent of het historische Leuven. Dit met de bus, fiets, auto of via het station van Veltem dat vlakbij ligt.

De bouwgronden zelf zijn volledig bouwrijp en beschikken over alle nodige aansluitingen. Bovendien biedt de gemeente Herent volop ondersteuning en advies bij het realiseren van jouw droomhuis.

Kortom, deze bouwgronden aan de Albert Devuestraat bieden alles wat je zoekt: een groene omgeving, volop speelplezier voor kinderen en tal van mogelijkheden voor volwassenen. Wacht dus niet langer en bel naar 0478/670.192 of e-mail naar philippe@immolivit.be
Leander Noterdame

Leander Noterdame

+32 470 55 64 24

Nettoprijs
€ 220.500
Bewoonbare opp.
192,0 m²
Gevelbreedte
12,0 m
Perceel opp.
490,0 m²
Terreinbreedte
25 m
Terreindiepte
20 m
Tuin
394,0 m²
Oriëntatie tuin
Zuidwest
Omgeving school
1.355 m
Omgeving openbaar vervoer
329 m
Omgeving station
1.334 m
Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Vonnissen
Nee
P-score
D
Kadaster sectie
c

Over Winksele

Nood aan een rustige woonomgeving, maar wil je toch dichtbij een stedelijke context wonen? Herent biedt het antwoord! Een kleine twintig minuten in de (fiets)knieĆ«n en je bevindt je in het gezellige Leuven. Herent wordt beschouwd als de groene long van Leuven, dus wandelaars komen hier zeker aan hun trekken! Op zoek naar een fijne jeugdbeweging voor je kroost?

In Herent is er voor ieder wat wils!

Uw eigendom verkopen? Vraag nu een gratis schatting aan!

De waarde van je eigen woning kennen kan je helpen bij je zoektocht naar iets nieuws. We geven je hierover graag het gepaste advies.

Vraag uw schatting aan

Niet gevonden wat u zocht? Blijf op de hoogte van ons nieuwe aanbod.

We houden je graag als eerste op de hoogte over het nieuwste aanbod dat heel specifiek voldoet aan jou criteria.

Schrijf u in