Waarmee kunnen wij u helpen?

Bij Liv'it staan we elke dag klaar om u te helpen met uw eigendom. Dankzij onze jarenlange en betrouwbare expertise hebben we een brede waaier aan diensten waaruit u kan kiezen. Op elk werkgebied kan u rekenen op professioneel advies en de juiste begeleiding door onze collega's.

Kan u hier toch niet meteen terecht met uw (vastgoed)vraag? Neem dan contact met ons op en we staan u bij waar nodig.

Verkopen

Wij zorgen voor een vlotte en efficiënte verkoop van uw eigendom. Dit gaat hand in hand met een vakkundig administratieve afhandeling en met doeltreffende digitale marketingcampagnes.

Ontdek meer

Verhuren

Samen met een ijzersterk verhuurdossier gaan we voor uw opbrengsteigendom op zoek naar de meest geschikte kandidaat-huurder. Van start tot finish bent u bij ons in goede handen.

Ontdek meer

Rentmeesterschap

Wij nemen alle taken van uw over voor de verhuur van uw vastgoedportefeuille. Zo kan u doen wat u graag doet. We ontzorgen u van A tot Z, maar dan net iets meer.

Ontdek meer

Investeren

Een investering dat staat als een huis, en dat met een maximaal rendement. Voor dit advies kan u steeds bij onze specialisten terecht.

Ontdek meer

Projectbegeleiding

Elke potentiële projectgrond is de start van een mooi verhaal. Wij onderzoeken alle mogelijkheden voor uw eigendom als onafhankelijk adviseur.

Ontdek meer

Schatting

Onze uitstekende kennis van de lokale vastgoedmarkt geeft u een realistische, financiële prijsinschatting van uw pand. Vrijblijvend en zonder enige verplichting.

Ontdek meer
Waarmee kunnen wij u helpen?

Voor elke dienst een gepaste medewerker.

Contacteer ons