De waarde van uw woning laten schatten

Benieuwd naar de waarde van je woning? Een exacte en correcte waardebepaling vormt de basis van een vlotte verkoop.

Voorbereiding

Het inschatten van de financiĆ«le waarde van een pand gebeurt niet in een vingerknip. Door de nodige inlichtingen vooraf aan de afspraak in te winnen, kennen we de situatie ter plaatse al gedeeltelijk en komen we goed voorbereid toe.   

Afspraak ter plaatse

Tijdens een persoonlijk gesprek ter plaatse nemen we de tijd om elkaar en uw eigendom te leren kennen. We luisteren naar uw plannen en inspecteren en analyseren intussen de woning. U kent de woning immers als geen ander. 

Berekenen waarde

Voor het bepalen van een juiste waarde van uw woning passen we verschillende technieken toe en houden we rekening met alle factoren die invloed kunnen hebben op de waarde van het pand: ouderdom, locatie, bereikbaarheid, bruikbare woonoppervlakte, afmetingen van het gebouw en het perceel, aantal slaapkamers, oriƫntatie, omgeving, mogelijkheden van het gebouw, enz. Bovendien vergelijken we uw pand met tal van referentiepunten uit onze eigen database van verkochte en verhuurde panden, maar ook met gelijkaardige panden op de huidige vastgoedmarkt.

Toelichting

Na het finaliseren is het tijd voor het echte werk. We bespreken onze schatting en onze manier van werken graag met u. We kijken uit naar een fijne samenwerking!

Interesse? Contacteer ons gerust! 

Interesse om uw pand met ons te verkopen?

Vraag hier uw gratis schatting aan