Waze

Hoogland 91, 3118 WERCHTER

Hoogland

  • 240 m²
  • 4

v.a. € 610.000

Bekijk de Woningen

Hoogland in WERCHTER

Ontdek deze zeer hoogwaardige, instapklare nieuwbouwwoningen op een zeer rustige locatie. De 4 halfopen bebouwingen vormen een mooi architecturaal geheel. Energiezuinigheid (BEN), kwalitatieve materialen en hedendaagse ruimtes zijn de voornaamste eigenschappen van deze woningen. Zonnepanelen, warmtepomp, ventillatie D en kwalitatieve ramen van Reynaers-aluminium zorgen voor een heerlijk binnenklimaat. Met een ruime oprit en een diepe garage is er meer dan voldoende parkeerplaats. Een inkomhal met veel licht, ruimte voor vestiaire en een gastentoilet brengt je via een plafondhoge glazen deur in de leefruimte. Badend in het zonlicht geniet je van de luxueuze sfeer, onder andere door de strakke parketvloer. De hedendaagse open keuken, met eiland, is voorzien van alle comfort met kwalitatieve toestellen, veel kastruimte en zicht op de tuin. Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers, een badkamer met ligbad en douche en een apart toilet voorzien. Een vaste trap brengt ons op de ingerichte 2e verdieping. Hier is een zeer grote slaapkamer/hobbyruimte, een 2e badkamer en een technische ruimte voorzien. De tuin is volledig aangelegd en wordt weldra ingezaaid. Zelfs de verlichting hangt klaar. Enkel jouw meubels ontbreken nog... Benieuwd naar deze woningen? Maak snel een afspraak via 0470 55 64 24 of info@immolivit.be

Leander Noterdame

+32 470 55 64 24

Bekijk virtueel Pandenlijst

Kwalitatief wonen aan de Demerrivier

De 4 halfopen woningen in Werchter, dat is wonen met comfort te midden een rustige omgeving. In elke nieuwbouwwoning is er gekozen voor materialen van de hoogste kwaliteit in zijn meest duurzame vorm.

Van hoogwaardige raamsystemen (Masterline 8HI) en parketvloeren in de woon- en slaapkamers tot een volledig uitgeruste DSM-keuken met keukenapparatuur van Whirlpool. Wonen in Hoogland, wel dat is wonen aan een hoog niveau.

Duurzaamheid als rode draad

Met een E-peil 10 spreken we absoluut over een BijnaEnergieNeutrale (BEN) woning. Enkele voorbeelden: ventilatie D, warmtepomp, zonnepanelen, dubbele beglazing (UG-waarde 1.0), isolatie aan de huidige normen, ... Daarenboven is de woning uitgerust met een regenwaterrecuperatiesysteem. 

  • Vlakbij fiets- en wandelplezier

    Zoals je al kan raden, liggen de vier woningen in een rustige en groene omgeving. Een uitgelezen kans om er dagelijks rustgevende wandelingen te maken of er op uit te trekken met de fiets. Het jaagpad langs de Demer is zelfs autovrij waardoor je zorgeloos kan genieten van het uitzicht langs het water.

  • Wandel mee doorheen de woning!

    De grote ruimtes zijn een ware verademing in deze 4 halfopen BEN-woningen. Kijk mee en ervaar de ruimte in leefruimte, de slaapkamers en de keuken. De vele raampartijen zorgen bovendien voor voldoende natuurlijk licht. 

Beschikbare units

Gelijkvloers
Omschrijving Slaapkamers Bewoonbare opp. Terras Prijs
Hoogland 89 Bekijk details Slpk. 4 Bew. opp 240,00 m² Terras 20,00 m² Prijs In optie
Hoogland 89 A Slpk. 4 Bew. opp 240,00 m² Terras 20,00 m² Prijs Verkocht
Hoogland 91 Bekijk details Slpk. 4 Bew. opp 240,00 m² Terras 20,00 m² Prijs In optie
Hoogland 91 A Slpk. 4 Bew. opp 240,00 m² Terras 20,00 m² Prijs Verkocht

Over Werchter

Eén keer per jaar wordt dit dorp omgetoverd tot het mekka van de rockmuziek. Van over heel de wereld zakken muziekliefhebbers af naar de festivalsite van Rock Werchter. Hou je van de natuur en trek je er graag op uit voor een fikse wandeling? Dan is Werchter jouw droombestemming!


Potentiële projectgrond in eigendom?

U beschikt over een eigendom waarvan u het vermoeden hebt dat er meer mee mogelijk is?
Wij onderzoeken deze graag voor u in alle discretie en transparantie. Na ons eerste onderzoek werken we samen een plan van aanpak uit.

Contacteer ons discreet

Niet gevonden wat u zocht? Blijf op de hoogte van ons nieuwe aanbod.

We houden je graag als eerste op de hoogte over het nieuwste aanbod dat heel specifiek voldoet aan jou criteria.

Schrijf u in